Hoppa till innehåll

Företag

Vår kvalificerade vårdpersonal skapar Trygghet och Tidsbesparing

Med vår rutinerade sjukvårdspersonal ser vi på InnoVacc till att ni som kund får en snabb, tillgänglig och trovärdig möjlighet att minska smittspridningen.

Vi erbjuder både individuella tester med intyg och ett företagsintyg som visar era kunder att ni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Folkhälsomyndigheternas rekommendationer

Lägg Screening på arbetsplatser som ett komplement till andra skyddsåtgärder

När det råder en omfattande smittspridning i samhället kan screening med antigentester vara ett komplement till de skyddsåtgärder som en arbetsgivare kan vidta på arbetsplatser där det inte är möjligt att distansarbeta. Syftet är att upptäcka smitta hos personer som inte upplever sig ha symtom och minska risken för smittspridning på arbetsplatsen.

Vägledningen understryker att screeningen ska vara frivillig för arbetstagaren och att den utgör en av flera delar av de skyddsåtgärder arbetsgivaren vidtar. Screening med antigentester ska inte ersätta övriga skyddsåtgärder. Arbetsgivaren som bedömer att screening med antigentester är ett viktigt komplement behöver ta ansvar för att utarbeta en handlingsplan som innefattar att kompetens att utföra screening och rutiner för hantering av provsvar finns på plats.

Erbjudande

  • Testning av Antigen, PCR och antikroppar
  • Återkommande snabbtester (Antigen)
  • Snabb personlig återkoppling inom 30 minuter
  • För resande personal, signerat internationellt godkänt reseintyg av en läkare, både PCR och Antigen samt antikroppstest.

Skattefritt och avdragsrätt

Testerna är en skattefri förmån för de anställda. Enligt Skatteverket är det en skattefri förebyggande behandling. Det blir därför inga arbetsgivaravgifter på förmånen av de fria testerna.

Företaget får också avdrag för kostnaden för testerna.

Vi kan komma ut till er eller så besöker ni någon av våra mottagningar enligt hemsidan.

Kontakta oss för offert!

E-post: foretag@innovacc.se

Telefon: +46 768 80 18 20 (vardagar 10.00 – 16.00)

Ulrica Branning. verksamhetschef, ulrica@innovacc.se (skicka ett mail, så ringer jag upp er)

Olof Jarlman, medicinskt ansvarig läkare
Maria Hedberg, VD och styrelseordförande, maria@innovacc.se